Sarah Bergsen versterkt het ExCEL-team!

Niemand minder dan Sarah Bergsen komt ons Expertisecentrum voor Effectief Leren versterken. Sarah is expert op het vlak van onderwijskundig leiderschap, onderwijsdidactiek en curriculumontwerp. Ze verdiepte zich geruime tijd in effectieve reken- en leesdidactiek en in het toepassen van deze inzichten in de praktijk. Die kennis bracht ze recent in de praktijk als schoolleider bij basisschool ‘t Palet te Heeswijk-Dinther (Nl) waar ze erin slaagde de ​resultaten op gebied van rekenen en technisch lezen op korte tijd te verbeteren. Daarvoor werkte ze ook al als onderwijsadviseur en docentenopleider aan meerdere hogescholen/universiteiten. Sarah is lid van het Nederlandse team ‘RED-Team onderwijs’, bestuurslid van de stichting ResearchEd NL, gekend als spreker op congressen en van opiniestukken over onderwijs. Bij ExCEL zal ze verbeteringstrajecten voor basisonderwijs/primair onderwijs begeleiden, meewerken aan projecten zoals o.a. het Leesoffensief en aan de professionalisering van leraren ​en schoolleiders.  Ze heeft alvast één duidelijke missie in al haar werk, en die past uitstekend bij de onze: eerlijke leerkansen voor àlle kinderen.