Tim Surma in De Krijtlijnen

Buiten De Krijtlijnen brengt voor de eerste keer beeld bij de gesprekken. Collega Tim Surma stond Rinke Vanhoeck te woord in deze podcast/video over kwaliteitsvol onderwijs.

“In deze aflevering praten we uitgebreid met Tim Surma. Tim  stond zelf jarenlang voor de klas maar zette een aantal jaren geleden de stap naar het onderzoek. Hij leidt het Expertisecentrum ExCEL van Thomas More waarmee hij probeert om scholen te inspireren tot effectiever  onderwijs. Hij schreef onder meer mee aan het boek ‘Wijze Lessen: twaalf bouwstenen voor effectieve didactiek.’ Hij is ook een veelgevraagd spreker in België en Nederland rond effectieve instructie en leerstrategieën. We praten met hem over onderwijsonderzoek, de stand van ons onderwijsland en hoe we de kwaliteit van ons onderwijs kunnen verbeteren.”

Luister hier naar de podcast.

Kijk hier naar de podcast mét beeld.