Het Expertisecentrum voor Effectief Leren zoekt onderwijsexperts!

Het Expertisecentrum voor Effectief Leren (Thomas More-hogeschool) groeit. Door het grote aantal onderzoeksprojecten en de groeiende vraag naar lerarenprofessionalisering op vlak van effectieve didactiek breiden we volgend schooljaar gevoelig uit. We zoeken onderzoekers, valorisatiemedewerkers voor lerarenprofessionalisering en een Office Manager.

Ambitieuze onderzoekers!

Samen werken aan hoogwaardig praktijkgericht onderzoek op het gebied van effectieve didactiek en het effectief inzetten van multimedia? Je doet samen met Tim Surma, Paul Kirschner, Daniel Muijs, Pieter Verachtert, Kim Bellens, Wouter Buelens en Stefan De Clerck onderzoek dat een rechtstreekse impact heeft op de klasvloer! Check deze vacature (junior onderzoeker) en deze vacature (senior onderzoeker).

Adem jij Wijze Lessen uit?

Wil jij principes van effectief leren en effectieve instructie uitdragen naar leraren in Vlaanderen en Nederland? Zit evidence-informed werken in je DNA? Verzorg je graag trainingen, workshops en lezingen?  Je werkt, samen met Tim Surma, Kristel Vanhoyweghen, Tine Hoof, Machteld Verbruggen en Stefan De Clerck, de (online) professionaliseringstrajecten van het expertisecentrum uit. Check deze vacature (valorisatiemedewerkers).

Bovenstaande functies kunnen ook gemengd worden. Elk opdrachtvolume (vanaf 40% aanstelling) is bespreekbaar. Indien vragen, één adres: tim.surma@thomasmore.be