Gratis webinar 4/02 ‘Wijze Lessen: effectief (afstands)onderwijs’ door Tim Surma

Schrijf je hier in.

Wanneer?

Donderdag 04 februari 2021 van 09:00 u. tot 11:00 u.

Meer info

Ook en vooral op momenten wanneer leerlingen niet altijd live in de klas zitten, is het kiezen voor een effectieve didactiek een must. In dit webinar, georganiseerd door TOPunt en bedoeld voor basis- en secundair onderwijs, bespreekt Tim Surma de wetenschappelijke inzichten omtrent leren en instructie uit het boek Wijze Lessen. Deze inzichten verbinden met de klaspraktijk, dat was de missie van de auteurs van het boek. Hij zal ingaan op de belangrijkste didactische bouwstenen, ze verbinden aan lesgeven met ICT (blended of op afstand) en geeft verrassende impulsen om je onderwijspraktijk kritisch onder de loep te nemen. Elke bouwsteen maximaliseert de leerwinst bij leerlingen, en daarenboven zijn de didactische ingrepen vaak kleinschalig, kosteloos en niet altijd arbeidsintensief.

Na zijn toelichting zal er ook de mogelijkheid zijn om vragen te stellen via de chatfunctie.

Graag tot dan!

Schrijf je hier in.