Sett Connect, nu woensdag met keynote van collega Kristel

Morgen vindt Sett Connect plaats, het online event voor modern en innovatief leren en tevens de digitale variant van de reeds gekende Sett-beurs. Een van de keynotes op dit event wordt verzorgd door collega Kristel Vanhoyweghen. Zij bespreekt o.a. waarom en hoe je je instructie in afstandsonderwijs effectief kan maken, en hiermee zelfs een tijdswinst van maar liefst 60% kan boeken. Verder vertelt ze hoe technologie je didactische keuzes kunnen ondersteunen. Je leest het goed: ondersteunen, want technologie is vooral een middel en niet het doel.

Wil je haar keynote bekijken en haar woensdag live vragen stellen? Dat kan! Er zijn nog enkele tickets beschikbaar, dus wees er snel bij: https://www.sett-gent.be/nl/tickets/. Je kan alle presentaties en Q&A’s bekijken tot en met 12 november!

 

Aangekondigd worden door onderwijsminister Ben Weyts is alvast uniek.

 

Kristel kondigt haar keynote aan in dit filmpje.

 

Het programma en meer info over alle sprekers vind je o.a. hier.