Zomerschool Vlaanderen

Tijdens de zomermaanden werkten een aantal leden van ons team als expert mee aan Zomerschool Vlaanderen. Dit initiatief helpt leerlingen van de lagere school zich op een leuke manier voor te bereiden op het volgende schooljaar. Op deze manier willen de verschillende partners extra ondersteunend educatief aanbod brengen naar een leeftijdsgroep die door de coronacrisis op onderwijsvlak erg getroffen is.

Het resultaat is sinds 10 augustus tijdens weekdagen te bekijken op Één en wordt eveneens verspreid via TikTok. Ook na de vakantie blijven de filmpjes beschikbaar op de website. Hier vind je de lessen verzameld per graad en bestaat de mogelijkheid om te filteren op de schoolvakken. Deze filmpjes kunnen dienen als deel van een klassikale les, bij hoekenwerk maar eveneens bij leren op afstand, als huiswerk of bij flipping-the-classroom.

Stefan De Clerck

stefan.declerck@thomasmore.be