Wijze Lessen komt naar je toe

Eerlijk gezegd hadden we nooit durven dromen dat Wijze Lessen het zo goed zou doen. 50.000 downloads en duizenden verkochte exemplaren hebben uiteindelijk geleid tot de verkiezing van het beste onderwijsboek van het jaar. Dank aan iedereen voor de steun en deugddoende woorden.

Onze inbox stond nooit stil met vragen naar een professionaliseringsaanbod, gaande van keynotes tot langdurige trajecten in scholen. We kregen massa’s tips voor extra lesmateriaal en bronnen. We hebben dit alles nu samen gelegd en zijn klaar voor een versnelling hoger. Kijk je even mee naar onze extra initiatieven?

  1. AANBOD PROFESSIONALISERING

Via onze website kan je nu zien welke lezingen of workshops we kunnen aanbieden voor lager (primair), secundair (voortgezet) en hoger onderwijs. Inderdaad, zowel in België als in Nederland. Ook digitale studiedagen/webinars behoren tot onze mogelijkheden …

  1. EXTRA MATERIAAL OP DE SITE

Ons boek blijft gratis te downloaden, maar we hebben wijzelessen.be uitgebreid met tal van extra bronnen, lestips en informatie. We hebben ook aandacht besteed aan digitaal afstandsleren. Alle extra tips blijven uiteraard welkom!

Tim Surma

tim.surma@thomasmore.be